The Weeknd colaboreaza cu francezii de la Daft Punk pentru cel mai nou single al sau, Starboy. Cu ocazia acestei lansari, artistul canadian anunta si un nou album si o schimbare de look.

Viitorul material de studio al artistului poarta titlul Starboy, iar coperta discului ni-l prezinta fara dread-urile pe care le avea pana acum si cu o privire incisiva, care iese din contrastul albastru- rosu al artwork-ului realizat de fotograful Nabildo.

Starboy va include 18 piese si va fi lansat oficial pe 28 noiembrie si a fost produs de echipa responsabila pentru House of Balloons.

“I think it’ll be the best-sounding album I’ve ever done. It’s hard to label the sound because, when I first came out, nobody would label it R&B. I just want to keep pushing the envelope without it feeling forced.”
Anul trecut, The Weeknd a dominat efectiv topurile. Albumul sau, Beauty Behind the Madness, a debutat pe prima pozitie in Billboard 200, iar single-urile Can’t Feel My Face sau The Hills au ajuns pe primele pozitii in Hot 100. In plus, artistul a fost si nominalizat si la Premiul Oscar pentru piesa Earned It, inclusa pe coloana sonora a filmului Fifty Shades of Grey.

Va place noul single The Weeknd?

Sursa:urban.ro